Αναζήτηση

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

To the Moon and Back 28-11-2017 - The Push

TO THE MOON AND BACK - The Push
Some times we need it, some times we need to give it!

Πόσοι από μας έχουμε φτάσει σ' ένα σημείο της ζωής μας κατά την οποία αντιμετωπίζουμε μια δυσεπίλυτη κατάσταση? Όπου όλη η λογική μας κι όλη η εμπειρία μας δεν είναι δυνατόν να μας δώσουν λύση?... Μην σηκώνετε χέρια, ξέρω. Όλοι μας!

Εκείνες τις στιγμές έρχεται ένας άνθρωπος και μας λέει 2 λέξεις, μια πρόταση, κάνει μια ερώτηση... Και ξαφνικά, ως δια "μαγείας", καθαρίζει το μυαλό μας, "ανοίγουν" τα μάτια μας και η λύση είναι πια τόσο απλή μπροστά μας. Σήμερα τους λέμε "από μηχανής Θεούς", παρ' όλο που είχε διαφορετική ερμηνεία στ' αρχαία χρόνια.

Άλλες φορές πάλι, καλούμαστε να πάρουμε μια απόφαση για μια μελλοντική μας κίνηση, που δεν τολμάμε. Τότε, αυτός ο άνθρωπος θα βρει εκείνα τα κατάλληλα λόγια που θα μας σπρώξουν μπροστά, για να προχωρήσουμε.

Το όμορφο της υπόθεσης είναι ότι πολλές φορές αυτό το "σπρώξιμο" δεν γίνεται επί τούτου. Θα συμβεί σε μια φαινομενικά άσχετη κουβέντα. Αλλά γίνεται αυτό το "κλικ", όπως λέμε, μέσα μας κι αλλάζει όλη μας η οπτική! Είναι εξίσου όμορφο, όμως, όταν γινόμαστε εμείς ο "από μηχανής Θεός" κάποιου άλλου. Και τότε η χαρά γίνεται διπλή...



Περισσότερα, θα πούμε ... μετά μουσικής, σ' ένα ακόμη μουσικό διαστρικό ταξίδι "Τo the Μoon and Βack", την μουσική εκπομπή διάδρασης, με φόντο την ξένη και Ελληνική Rock σκηνή.
Για μια γερή δόση ενέργειας πριν το μέσο της εβδομάδας.
Γιατί η Δευτέρα ήταν χτες και η Παρασκευή αργεί να έρθει. ;-)
Enjoy Responsibly! :)

Live On Air Απόψε Τρίτη, στις 9 το βράδυ και κάθε Τρίτη βράδυ, 21:00 - 23:00
On Replay κάθε Τετάρτη μεσημέρι 12:00 - 14:00
στο SpIrto Web Radio - το Web Radio της καρδιάς μας!

Keep Calm και ... Carpe Diem, γαμώτο!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε την παρτιτούρα σας εδώ: