Αναζήτηση

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Who is Who - Konstantinos RVS




Γεννήθηκε κάπου στο μακρινό 1974.  

Αρέσκεται να λέει ότι: «Μόλις με είδε η Χούντα φοβήθηκε κι έπεσε».  

Γέννημα-θρέμμα της λεβεντογέννας Κρήτης, αλλά πιο ειδικά των Χανίων, ξεκίνησε τα μουσικά του ραδιοφωνικά ακούσματα από την «Θεία Λένα», μην πηγαίνοντας σχολείο μέχρι να τελειώσει η εκπομπή της.


Ως  παιδί και έφηβος  απέκτησε μουσικές σπουδές σε ακορντεόν (το έχει ανεβάσει και στην Αθήνα… «μάθε τέχνη κι άστηνε»), πιάνο, αρμονία και σολφέζ.  Λόγω πανελληνίων, όμως, αναγκάστηκε να τις διακόψει.

Τέλη 80’s άνοιξαν τα FM και τον βρίσκουν στον «FlyFM (Η Μύγα στα ΦΜ)», σ’ ένα πατάρι μαγαζιού στην πλατεία 1866, να παλεύει με τα βινύλια και τις κασέτες (με στυλό μπικ).  H συνέχεια τον βρίσκει ηχολήπτη στο ραδιόφωνο της Μητρόπολης Χανίων, όπου γνώρισε τα μαγικά κουμπάκια των κονσολών…  Αυτό ήταν!  Το σαράκι μπήκε για τα καλά στα κύτταρά του.

Έκτοτε οι σπουδές στην ιατρική, σε χώρες μαγικές αλλά όχι ονειρεμένες, κράτησαν μακριά τα δάχτυλά του από τα μαγικά κουμπάκια, όχι όμως και τ’ αυτί του από το ραδιόφωνο, που παρέμεινε καθημερινός συνεργάτης του στις πολύβουες διαδρομές της Αθήνας, όπου μένει και εργάζεται τα τελευταία 14 χρόνια, και στα μακρινά οδικά του ταξίδια.

Τ’ ακούσματά του;  Ποικίλα, ακούει τα πάντα, εξαιρουμένων των «γαβγάβ-δικων», εκτός αν περάσει ο χρόνος ημίσειας ζωής από 1 μπουκάλι τζιν-τόνικ.  Τον κέρδισε η Rock.  Γιατί όπως μονολογούσε στην σκοπιά: "Rock is Freedom"!

Kάθε Τρίτη 20:00-22:00, live on iFeel Radio, με την εκπομπή «To the Moon and Back»

Μότο του; «Carpe Diem, γαμώτο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε την παρτιτούρα σας εδώ: