Αναζήτηση

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

TO THE MOON AND BACK 14-11-2017 - Who's God? Not me...

TO THE MOON AND BACK 14-11-2017 - Who's God? Not me...

Ξυπνάς το πρωί μ' ένα βάρος στο στήθος, μ' ένα αυχένα πιασμένο, κουρασμένος ...  Και δεν είναι γιατί κοιμήθηκες αργά, δεν είναι γιατί ήπιες, δεν έκανες κάποια κατάχρηση.  Σηκώνεσαι απ' το κρεββάτι με κόπο, χωρίς διάθεση και όρεξη καμία ...  Και είναι εκείνη την ώρα που αρχίζει να ξυπνάει ο συνειδητός εγκέφαλος, όταν ένα κύμα άγχους σε λούζει - σχεδόν - κυριολεκτικά.

Το άγχος αυτό δεν είναι δημιουργικό. Δεν είναι αποδοτικό. Δεν έχει μια αιτία. Έχει χιλιάδες. Έχει αρχή, σε κάθε μια λεπτομέρεια, σημαντική ή ασήμαντη που μας κατακλύζει καθημερινά.  Και "πρέπει" να την διεκπεραιώσουμε.  Εμείς.  Κανένας άλλος. "Εγώ οφείλω να σώσω τον κόσμο" - αυτό δεν το λέμε δυνατά όλοι αλλά αυτό εννοούμε βαθιά μέσα μας.

Είναι μια καθημερινή αγωνία μας που γίνεται βίωμα.  Και ως βίωμα γίνεται βάρος.  Και ένα βάρος που δεν ελαφραίνει, αλλά αντίθετα μεγαλώνει μέρα με την μέρα.  Να τα προλάβουμε όλα.  Να τους ικανοποιήσουμε όλους.  Γιατί εμείς είμαστε οι δυνατότεροι!...  Αλλά ξεχνάμε να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας ...

Περισσότερα, θα πούμε ... μετά μουσικής, σ' ένα ακόμη μουσικό διαστρικό ταξίδι "Τo the Μoon and Βack", την μουσική εκπομπή διάδρασης, με φόντο την ξένη και Ελληνική Rock σκηνή.

Για μια γερή δόση ενέργειας πριν το μέσο της εβδομάδας.
Γιατί η Δευτέρα ήταν χτες και η Παρασκευή αργεί να έρθει. ;-)
Enjoy Responsibly! :)  


Live On Air Απόψε Τρίτη, στις 9 το βράδυ και κάθε Τρίτη βράδυ, 21:00 - 23:00
On Replay κάθε Τετάρτη μεσημέρι 12:00 - 14:00
στο SpIrto Web Radio - το Web Radio της καρδιάς μας!

Keep Calm και ... Carpe Diem, γαμώτο!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε την παρτιτούρα σας εδώ: