Αναζήτηση

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

To the Moon and Back 25-04-2017 - Care and Protect

TO THE MOON AND BACK - Care and Protect!

Η ζωή μας δεν γίνεται καλύτερη από τύχη, αλλά από επιλογή, γνωστό αυτό. Επιλέγουμε να είμαστε ευτυχισμένοι και κάνουμε ότι χρειάζεται για να το πετύχουμε. Συμβαίνει όμως συχνά (για να μην πω πάντα), να παίρνουμε από τη ζωή περισσότερα, δίνοντας. Give and you will receive - Δώσε και θα λάβεις, υπόσχεται η βιβλική γραφή!

Είναι καλό, έρχομαι κι εγώ να συμπληρώσω, να βγαίνουμε κάποια στιγμή από το καβούκι μας και την ασφάλεια που (νομίζουμε ότι) μας δίνει, γιατί η αλήθεια είναι, ότι υπάρχει ζωή και πέρα από τον αφαλό μας. Επιλέγουμε να ανοιχτούμε στον κόσμο που μας περιβάλλει και γινόμαστε πιο δοτικοί. Στο κάτω κάτω, όπως λέει και το τραγούδι, What good am I, If I shut myself off so I can't hear you cry, If I see and don't say, If I turn a deaf ear to the thunderin' sky?

Κι αν κάποιοι μας πληγώσουν, δεν έτρεξε και τίποτα. Τα σημάδια και οι χαρακιές είναι τα παράσημα που μετράμε περήφανα στο τέλος και η απόδειξη ότι δηλώσαμε "παρών" στα χαρακώματα, όταν κάλεσαν το όνομα μας. Care λοιπόν (for each other) and Protect (each other), διότι το θέμα δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή του φεγγαριού μόνος. Το θέμα είναι να είναι κι άλλοι μαζί σου εκεί, να σε υποδεχτούν.



Μαζί σας κι εγώ, για ένα ακόμη μουσικό διαστρικό ταξίδι "Τo the Μoon and Βack", την μουσική εκπομπή διάδρασης, με φόντο την ξένη και Ελληνική Rock σκηνή. Για μια γερή δόση ενέργειας πριν το μέσο της εβδομάδας. Γιατί η Δευτέρα ήταν χτες και η Παρασκευή αργεί να έρθει.

Enjoy Responsibly! :)


Keep Calm και ... Carpe Diem, γαμώτο!






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε την παρτιτούρα σας εδώ: