Αναζήτηση

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

To the Moon and Back 18.04.2017 - Times Magazine

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΝΑΜΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ TABLOIDS!

Με δάκρυα στα μάτια οι φίλοι και θαυμαστές του Κωνσταντίνου RVS υποδέχτηκαν τα νέα, όπως δημοσιεύτηκαν στο έγκριτο περιοδικό Times Magazine. Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία διαβάζει ότι ο αγαπημένος Κωνσταντίνος έπεσε θύμα επίθεσης, με ανήθικους σκοπούς, από τρελή θαυμάστρια, πράγμα κάπως αναμενόμενο, διότι ως γνωστόν μια άλφα διαταραχούλα την έχουν, οι πιστοί του Κωνσταντίνου. Η φανατική θαυμάστρια, της οποίας τα στοιχεία, για ευνόητους λόγους, δεν έγιναν γνωστά, νοσηλεύεται ακόμα στα επείγοντα περιστατικά, μαθαίνουμε, delirious και σε κατάσταση σοκ από την συγκίνηση, που άγγιξε επί τέλους το ίνδαλμα της. Άλλα θύματα δεν αναφέρονται.




Το ειδησεογραφικό team του Spirto Web Radio, συνεπείς στην ενημέρωση του κοινού, προσπάθησαν να επικοινωνήσουμε με τον Κωνσταντίνο, αλλά οι οικείοι του τους πληροφόρησαν ότι συντετριμμένος από το περιστατικό, αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Φήμες τον θέλουν σε ρακομελάδικο της Κρήτης να πνίγει τον πόνο του στη ρακή, δοκιμάζοντας τοπικούς μεζέδες, υπό τους ήχους μαντινάδων. Άλλοι πάλι είπαν ότι εθεάθηκε σε λιμάνι, της Κρήτης, να προσπαθεί να περάσει ινκόγκνιτο, με μαύρα γυαλιά, νύχτα, στο πλοίο της γραμμής προς Αθήνα. Πρόσωπο από το περιβάλλον του πάντως αποκάλυψε, ότι ο Κωνσταντίνος σοκαρισμένος ακόμα από το απρόκλητο συμβάν, δεν θα προβεί σε δηλώσεις, ψάχνει όμως απελπισμένα το κινητό της θαυμάστριας και απευθύνει έκκληση, όποιος το έχει να του το στείλει, διότι ο ίδιος δεν πρόλαβε να της το ζητήσει.

Σοκαρισμένοι επίσης δήλωσαν συνάδελφοι του Κωνσταντίνου στο Spirto Web Radio.  "Outrageous" φέρεται να δήλωσε ο Nostos κάνοντας με νόημα το σήμα της νίκης.  "At Spirto Web Radio we value safety" είπε η υπεύθυνη ειδησεογραφικού Βιβή Μιχαήλ, αφήνοντας μας να καταλάβουμε, ότι στο Spirto Web Radio they value safety.  "Alone at last!" και κάτι άλλα τέτοια ακατάληπτα φημολογείται ότι δήλωσε το Κεραμιδόγατο - The Alley Cat, εκφράζοντας την απέραντη θλίψη του για το ατυχές συμβάν και την αμέριστη συμπαράσταση του στον συνάδελφο.

Για την ώρα, μετά τις δραματικές εξελίξεις, η προγραμματισμένη εκπομπή του Κωνσταντίνου RVS, για την Τρίτη 18 Απριλίου, αναβάλλεται και στη θέση της θα παίξει επανάληψη της προηγούμενης εκπομπής του, πράγμα το οποίο άλλωστε ήταν και απαίτηση των θαυμαστών του. Οι αρχές πάντως έχουν λάβει εκτεταμένα μέτρα ασφαλείας, για να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα και συνιστούν αυτο-συ-γκρά-τη-ση.   Κατά τα άλλα ... Enjoy Responsibly, όλοι το ξέρουν αυτό! :)

Keep Calm και ... φέρτε μου την θαυμάστρια, γαμώτο!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε την παρτιτούρα σας εδώ: