Αναζήτηση

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

"To the Moon and Back" 03-04-2018 - Walk The Walk

Walk The Walk - Don't Talk The Talk

Είναι η ευχή μου για το φετινό Πάσχα.  Walk The Walk, περπάτα, κάνε τα όνειρα πραγματικότητα και τα λόγια πράξη! Don't Talk The Talk!  Με την έναρξη της άνοιξης το Πάσχα, όπως γίνεται με την φύση, είναι περίοδος εσωτερικής αναζήτησης και αναγέννησης και πολύ συχνά αναθεώρησης, μετά από μια περίοδο, που για αρκετούς από μας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν περίοδος χειμέριας νάρκης.  Ή καταστολής.  Όπως το πάρει κανείς.

Θα μπορούσαμε όλο αυτό να το δούμε και σαν βάπτιση, κάτι σε νίψον ανομήματα, όπου όμως ανομήματα, δεν σημαίνει απαραίτητα αμαρτήματα.  Μερικές φορές, τα μεγαλύτερα αμαρτήματα που διαπράττουμε είναι απέναντι στον εαυτό μας, όταν προδίδουμε τις ίδιες τις προσδοκίες μας, αλλά και τις δυνατότητες μας.  Εδώ κολλάει η φράση του Γκάντι: Hate the Sin, Love the Sinner, που αποκτάει ιδιαίτερη σημασία, όταν ο "sinner" είμαστε εμείς.

Καλό Πάσχα!

Περισσότερα, θα πούμε την Τρίτη, 17 Απριλίου, σ' ένα ακόμη μουσικό διαστρικό ταξίδι "Τo the Μoon and Βack", την μουσική εκπομπή διάδρασης, με φόντο την ξένη και Ελληνική Rock σκηνή.
Για μια γερή δόση ενέργειας πριν το μέσο της εβδομάδας.
Γιατί η Δευτέρα ήταν χτες και η Παρασκευή αργεί να έρθει. ;-)
Enjoy Responsibly! :)TO THE MOON AND BACK
Live On Air κάθε Τρίτη βράδυ, 21:00 - 23:00
On Replay κάθε Τετάρτη μεσημέρι 12:00 - 14:00
στο SpIrto Web Radio - το Web Radio της καρδιάς μας!

Keep Calm και ... Carpe Diem, γαμώτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε την παρτιτούρα σας εδώ: