Αναζήτηση

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

"To the Moon and Back" 20-03-2018 - Lift Off

Lift Off !

Δεν είναι μόνο το Houston που πρέπει ν' ακούσει, ούτε το Κοσμοδρόμειο στην πρώην USSR. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που πρέπει ν' αφουγκραστούμε τους εαυτούς μας.  Το σώμα μας εν προκειμένω.

Γιατί δεν υπάρχει καλύτερος σηματοδότης από το σώμα μας.  Σε όλα τα επίπεδα. Και του φερόμαστε όχι πάντα με αγάπη.  Μας δίνει σημάδια του πόσο πολύ το φορτώνουμε, σιγά σιγά, χωρίς να το καταλάβουμε.  Κι έρχεται εκείνη η στιγμή που στην καθομιλουμένη λέμε "κλάταρε".  Ακριβώς, σαν παλιό λάστιχο αυτοκινήτου.

Όταν βιώνουμε μια τέτοια κατάσταση επί μακρόν, και καταφέρουμε και την αποτινάξουμε από πάνω μας, ανασαίνουμε πολύ μα πολύ βαθιά!  Και μόνο τότε καταλαβαίνουμε πόσο πολύ μας κούραζε εκείνη η κατάσταση. Η ανάσα αυτή μπορεί να παρομοιαστεί και με εκτόξευση Laughing "Ανάταση ψυχής" ή απλά ... αρχή για κάτι καλύτερο! Το σίγουρο πάντως είναι ότι αποφασίζουμε - στα λόγια - να μην το επιτρέψουμε ξανά.  Μένει να γίνει και πράξη ...

Περισσότερα, θα πούμε απόψε Τρίτη, σ' ένα ακόμη μουσικό διαστρικό ταξίδι "Τo the Μoon and Βack", την μουσική εκπομπή διάδρασης, με φόντο την ξένη και Ελληνική Rock σκηνή.
Για μια γερή δόση ενέργειας πριν το μέσο της εβδομάδας.
Γιατί η Δευτέρα ήταν χτες και η Παρασκευή αργεί να έρθει. ;-)

Enjoy Responsibly! :-)TO THE MOON AND BACK
Live On Air Απόψε Τρίτη, στις 9 το βράδυ και κάθε Τρίτη βράδυ, 21:00 - 23:00
On Replay κάθε Τετάρτη μεσημέρι 12:00 - 14:00
στο SpIrto Web Radio - το Web Radio της καρδιάς μας!

Keep Calm και ... Carpe Diem, γαμώτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε την παρτιτούρα σας εδώ: