Αναζήτηση

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

"To the Moon and Back" 30-01-2018 - Cat-nuary or How to avoid killing your cat

TO THE MOON AND BACK - Cat-nuary or how to avoid killing your cat

Είχατε, έχετε ή σκέφτεστε να αποκτήσετε γάτα; Όσοι έχετε, μην απαντήσετε. Είναι το ίδιο, σαν να είσαι 40 και still single ή σαν να μαθαίνεις ξαφνικά, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου που σε κάλεσαν, ότι το καυτό πλάσμα, που γνώρισες χτες βράδυ στο μπαρ, ήταν κάτω των 18!   Απογοήτευση και ανατριχίλες στη ραχοκοκαλιά, όπως και να το δεις.

Αν πάλι δεν έχετε, συντονιστείτε απόψε στην εκπομπή To the Moon and Back, όπου θα σας εξηγήσω με κάθε (ανατριχιαστική) λεπτομέρεια, έναν - έναν τους λόγους, γιατί οι γάτες είναι με απόσταση τα καλύτερα κατοικίδια ... μέχρι να τις γδάρετε σαν κουνέλια!  Επικίνδυνες σε βαθμό που εύκολα ο τίτλος της σημερινής εκπομπής θα μπορούσε να ήταν How to tell if your cat is plotting to kill you!

Σας φαίνομαι εχθρικός;  Αυτό οφείλεται μάλλον στο ότι δεν έχετε γάτα.  Ή κουνέλι.  Και αν δεν έχετε (για την γάτα μιλάω ακόμα - με τα κουνέλια θα ασχοληθούμε το Πάσχα), δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει αυτό.  Seriously!  Κανένας!   :-)

Περισσότερα, θα πούμε ... μετά μουσικής, σ' ένα ακόμη μουσικό διαστρικό ταξίδι "Τo the Μoon and Βack", την μουσική εκπομπή διάδρασης, με φόντο την ξένη και Ελληνική Rock σκηνή.
Για μια γερή δόση ενέργειας πριν το μέσο της εβδομάδας.
Γιατί η Δευτέρα ήταν χτες και η Παρασκευή αργεί να έρθει. ;-)
Enjoy Responsibly! :)Live On Air Απόψε Τρίτη, στις 9 το βράδυ και κάθε Τρίτη βράδυ, 21:00 - 23:00
On Replay κάθε Τετάρτη μεσημέρι 12:00 - 14:00
στο SpIrto Web Radio - το Web Radio της καρδιάς μας!

Keep Calm και ... Carpe Diem, γαμώτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε την παρτιτούρα σας εδώ: