Αναζήτηση

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ 2017

HOLY SHIT we're still ON AIR! Στο Spirto Web Radio κλείνουμε τα 5 μας χρόνια και το γιορτάζουμε, μαζί με την εθνική μας εορτή, στις 28 Οκτωβρίου, στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο "Αλκυόνες".

SAVE THE DATE AND JOIN THE PARTY!!!! Το πρωί πάμε στην παρέλαση και το βράδυ - αν θέλετε φορέστε και την στολή σας, κρατήστε και την σημαιούλα σας - το καίμε στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο "Αλκυόνες".  Επιφορτισμένοι με το βαρύ καθήκον του κεφιού μας οι Ντένια Κουρούση και ο Γκαραμπέτ Ατζέμογλου με την παρέα τους.

Οι Αλκυόνες, για όσους δεν ξέρουν, είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο, στο Παλαιό Φάληρο, όπισθεν Συγγρού, Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου 5 (Τηλ. 210 942 8489) και ένα αγαπημένο στέκι, όπου η ελληνική κουζίνα συναντά την πολίτικη και οι παραδόσεις την κουλτούρα των γεύσεων.  Η τιμή κατ'άτομο, ειδικά για τους φίλους του Spirto Web Radio, καθορίστηκε στα 15 ευρώ, με πλήρες μενού και το κρασί κέρασμα!

Και για να μην χαλάσουμε την παράδοση, θα κόψουμε και τούρτα με φλουρί, διότι δική μας είναι, ότι θέλουμε την κάνουμε.  Και το φλουρί - κι αυτό δικό μας είναι, ότι θέλουμε το κάνουμε - το κάνουμε ένα Ηχοσύστημα CARAOKE!!! για όποιον τυχερό ή τυχερή κληρωθεί, από τους φίλους που θα είναι μαζί μας εκείνη την βραδιά.

Κι επειδή θέλουμε και μπορούμε, ετοιμάζουμε και δεύτερο δώρο έκπληξη, σαν ευχαριστώ, για τα σπίρτα που θα μπουν στη σελίδα του Spirto Web Radio στο facebook να μας ευχηθούν!  Μετά από κλήρωση που θα γίνει γίνει την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στην εκπομπή Πτήση SpirtoKoyto_On Air, ένας ακόμη τυχερός ακροατής ή τυχερή ακροάτρια, θα κερδίσει ένα υπέροχο δώρο έκπληξη!

 Και επειδή ωραίοι είμαστε, αλλά να ξέρουμε και πόσοι είμαστε, για να καθίσουμε όλοι μαζί και όχι σκορποχώρι, δηλωθείτε έγκαιρα.
Το νου σας ...Το νου σας ρεμ...., SpΙrta ήθελα να πω, μην χαλάσουμε το κακό μας όνομα!!!!  ;-)






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε την παρτιτούρα σας εδώ: