Αναζήτηση

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

To the Moon and Back 04.04.2017 - Sinners Easter Prep

TO THE MOON AND BACK - Sinners Easter Prep

Η άνοιξη, η εποχή της αναγέννησης, πάει πακέτο με το Πάσχα, την γιορτή της αναγέννησης. Ένα deep cleansing κρίνεται απαραίτητο, inside - out!  Είναι η εποχή που ανοίγουμε τα παράθυρα να μπει το φως, που θα διώξει τα σκοτάδια και φρέσκος, καθαρός αέρας για βαθιές αναπνοές.  Ξεφορτωνόμαστε το περιττό φορτίο, την σάρα, την μάρα και και το κακό συναπάντημα, τα σκουπίδια της ζωής μας και όοοοολα τα στερεά, υγρά και ανθρώπινα απόβλητα, γιατί ναι, υπάρχουν κι αυτά.

Μέσα από το θεατρικό δράμα, την λύπη και τον φόβο, επιχειρούσαν την κάθαρση οι αρχαίοι, οδηγώντας τον θεατή με ασφάλεια στην ανακούφιση και την ψυχική ηρεμία, με την αποκατάσταση της ηθικής τάξης. Εμείς θα επιχειρήσουμε το βαθύ καθάρισμα, τον εξαγνισμό και την αναγέννηση μέσα από την μουσική. Let there be light!  Let there be Rock!!!



Τρίτη 4 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, στο Spirto Web Radio, για ένα ακόμη μουσικό διαστρικό ταξίδι Τo the Μoon and Βack, σε μια ακόμη μουσική εκπομπή διάδρασης, με φόντο την ξένη και Ελληνική Rock σκηνή.  Για μια γερή δόση ενέργειας πριν το μέσο της εβδομάδας.  Γιατί η Δευτέρα ήταν χτες και η Παρασκευή αργεί να έρθει.

Keep Calm και ... Carpe Diem, γαμώτο!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε την παρτιτούρα σας εδώ: