Αναζήτηση

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

BeeJee's and not Bee Gees!

Κυρίες και Κύριοι, φίλες και φίλοι, καλησπέρα σας!

Ήρθε πάλι εκείνη η ευλογημένη μέρα που περιμένετε με λαχτάρα, προσμονή, υπομονή και αδημονία! Ναι, έρχεται η Τρίτη, ημέρα 14η του μηνός Μαρτίου του έτους 2017, εν ώρα 21η βραδινή μέχρι... Εντάξει, τι ρωτάτε "μέχρι"? Αφού ξέρετε... Όσο μ' αντέξετε και θέλουμε :)

Η καλή μου τύχη φέτος έφερε στον δρόμο μου δυο παγκόσμιες ημέρες. Για την ακρίβεια μια γιορτή (εμπορικότατη) και μια Παγκόσμια Ημέρα, νεότευκτη και -εικάζεται- αμερικανοφερμένη. Είναι, δε, ορισμένη να γιορτάζεται ακριβώς ένα μήνα μετά την γιορτή. 

Ακόμα απορείτε? Δεν πάει το μυαλό σας? Μα φυσικά! Γι' αυτό είμαι εδώ, για να σας μαθαίνω πράγματα που δεν είναι γνωστά ιδιαίτερα. Ή, για ν' ακριβολογούμε, δεν θέλουν να γίνουν γνωστά ιδιαίτερα. Ένα μήνα, λοιπόν, μετά του Αγίου Βαλεγδύνου (η οποία -ας μην γελιόμαστε- είναι εμπορική γιορτή με κύριο στόχο τις απανταχού κοπέλες και γυναίκες) οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Παγκόσμια Ημέρα "BJs and Stake" ... όπερ μεθερμηνευόμενον εστί Παγκόσμια Ημέρα "Μπριζόλας και Πεολειχίας". 

Σοκαριστήκατε?... Τότε η αυριανή εκπομπή είναι ότι πρέπει για σας! Παρακολουθήστε την, θα σας χρειαστεί...είτε από την μια μεριά είστε είτε από την άλλη ;)


Keep Calm και ... Carpe Diem, γαμώτο!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε την παρτιτούρα σας εδώ: