Αναζήτηση

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

St Valentine's Rock Ballads

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι μου!

Το παρόν μπλογκ έπεσε σε δίαιτα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αναγκαστικά, γιατί ο παραγωγός παράφαγε και παραήπιε. Παρ' όλα αυτά, δεν σας ξέχασα ούτε στα live ούτε στις επαναλήψεις! Εδώ θα με ανέχεστε μέχρι και μετά που θα με βαρεθείτε ;)

Σε άλλα νέα, η εκπομπή συνέπεσε με την μεγαλύτερη εμπορική γιορτή του Καθολικού εορτολογίου, του Αγίου Βαλεντίνου. Εάν σας ενδιαφέρει ν΄ακούσετε την άποψή μου -και ξέρω ότι αδημονείτε και μην μου κρύβεστε- δίνουμε ραντεβού την Τρίτη, όπως και κάθε σχεδόν Τρίτη, στην εκπομπή "To the Moon and Back" στην ιντερνετική συχνότητα του SpirtoWebRadio, του Web Radio της καρδιάς μας, στις 21:00 και μέχρι να μας κρατήσουν οι αντοχές μας!

Αυτό που θέλω από 'σας είναι να βάλετε χαλαρή ενδυμασία, ποτάκι στο χέρι, χαμηλό φωτισμό (τα κεράκια είναι προτιμητέα), καλή κι αγαπησιάρικη διάθεση κι αυτό όχι για να ερωτευτείτε αλλά για να καταλάβετε ότι πρέπει πάντα να είμαστε ερωτευμένοι, αρχής γενομένης μ' αυτό που όλοι μας λέμε ΖΩΗ! Γιατί όταν είμαστε ερωτευμένοι μαζί της, κάθε μας μέρα θα είναι "γιορτή των ερωτευμένων" και θα παίρνουμε δωράκια και λουλούδια σε άσχετες στιγμές, όταν κι εκεί που πραγματικά μετράει, μακρυά από την εμπορευματοποίηση και το επιτηδευμένο.

Ραντεβού στο κοσμοδρόμιο, λοιπόν, για το επόμενο διαστρικό ταξίδι πέρα και μακρυά από τα σύννεφα...προς το Φεγγάρι και πίσω πάλι :)

Enjoy Responsibly!


Keep Calm και ... Carpe Diem, γαμώτο!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε την παρτιτούρα σας εδώ: