Αναζήτηση

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Kinky Rock την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Δυνατά μπήκε ο Ιούνιος, με μια εκπομπή αφιερωμένη αποκλειστικά στο ροκ των 70's, μια περίοδο που ήταν σταθμός στην ιστορία της ροκ, με τα γνωστά κλασσικά είδη, αλλά και με νέα παρακλάδια της ροκ, όπως το punk rock, το hard rock, το progressive και βέβαια το heavy metal.  Απίστευτα παραγωγική περίοδος, χαρακτηρίζεται από τεράστιες επιτυχίες, τραγούδια που πλέον θεωρούνται κλασσικά και ακούγονται σήμερα με τον ίδιο ενθουσιασμό, από άτομα κάθε ηλικίας, συμπεριλαμβανόμενης της νεώτερης γενιάς ροκάδων! Είναι πρακτικά αδύνατο να τα συμπεριλάβεις όλα σε μία εκπομπή, έστω και αυτή υπερβεί τις 2 ώρες, όπως έγινε την Τρίτη.  Σίγουρα θα επανέλθουμε στην περίοδο αυτή γιατί, κατ' εμέ, εκείνη την περίοδο μπήκαν οι στέρεες βάσεις της Ροκ μουσικής.

Για την ώρα, σε ότι αφορά την εκπομπή της επόμενης Τρίτης, στις 14 Ιουνίου, μπορώ μόνο να υποσχεθώ, ότι θα έχει έντονο το στοιχείο της έκπληξης, καθώς θα είναι αφιερωμένη στην Kinky Rock.   Πλείστες όσες οι αναφορές στο "διαφορετικό" ερωτικό στοιχείο, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορους τους rockers και τις μεγάλες μπάντες.  Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν ;-)

ααα, και όχι σήμερα "Carpe Diem, γαμώτο!"...αλλά "Where There's a Whip, There's a Way"!
...it always is ;-)

Για όσους δεν πρόλαβαν την ζωντανή εκπομπή To the Moon and Back της 07.06 διατίθεται από το Mixcloud και σε πακέτο για το σπίτι ;-)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καταθέστε την παρτιτούρα σας εδώ: